Emre Kaya ''Uçmak çok güzel''

Emre Kaya Karnaval TV'nin hazırlamış olduğu Karanlık Oda'da 
'Uçmak çok güzel'
Karanlık bi oda. Kısık bi ışık. Sessizlik. Emre Kaya bize kendisinden bahsediyor. O odadan çıkarken aklımızda 'Uçmak çok güzel' cümlesi kalıyor...

Karanlık Oda Emre Kaya '' Uçmak çok güzel adlı videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız!


Emre Kaya ile Özel Ropörtaj! (Kral Magazin)

Kral Grubu muhabirlerinden Ahmet Murat Doğuşlu; genç popçu Emre Kaya ile kralmagazin.com.tr için röportaj yaptı...

Pop müziğin başarılı isimlerinden Emre Kaya, KralPOP Radyo stüdyolarını ziyaret etti. Ziyareti sırasında biraraya geldiğimiz Emre Kaya ile son klip çalışmasını ve ileriye dönük planlarını konuştuk.



Röportajın Detaylarını okumak için tıklayınız: http://www.kralmagazin.com.tr/haber/Emre-Kaya-ile-Ozel-Roportaj/55605

''Sorma'' Kral Pop Tv Top 20 Listesinde.

Sözü Müziği Sezen Aksu'ya ait olan Emre Kaya'nın ''Sorma'' cover parçası Kral Pop Tv Top 20 listesine 20 numaradan girişi yaptı. İlerleyen haftalarda şarkının üst sıralarda olacağı bekleniyor.


Kral Pop Tv Zirvedekiler | Emre Kaya ( Teşekkür Ederim)


6-13 Temmuz Tarihleri arasında Kral Pop Tv Top 20 Listesinde 1 Numarada bulunan Emre Kaya'nın Teşekkür Ederim şarkısı  Emre Kaya'yı Kral Pop Tv'nin ''Zirvedekiler'' kategorisine taşıyor.



Emre Kaya'nın Teşekkür Ederim klibinde giymiş olduğu T-Shirt vitrinlerde!

Emre Kaya'nın Teşekkür Ederim klibinde giymiş olduğu t-shirt çok beğenilmiş olmalı ki Türkiye'nin bir çok yerinde Emre Kaya T-Shirt'leri Satış Noktası, Emre Kaya T-Shirtleri Gelmiştir,Emre Kaya T-Shirtleri bulunmaktadır.. gibisinden mağaza camlarına yazılar asılmaktadır. Bunu gören Emre Kaya'nın sosyal medya'da tekpisi ise '' Görünce inanamadim Türkiye'nin birçok yerinde klipte giydiğim tişört Emre Kaya tişõrtü diye satışa sunulmuş :)))))'' yazısıyla tebessümü oldu. [EKM]





Yeni Aktüel Emre Kaya Röportajı | "Hit Şarkıların Gizli Kahramanı"

Yeni Aktüel dergisinin bu haftaki sayısındaki Telefon Hattı bölümün'de Emre Kaya Röportajı var. Dergiyi almayı unutanlar ve kaçıranlar için röportaj blogumuzun ''BASIN'' sayfasında yer almaktadır oradan röportaja ulaşarak okuyabilirsiniz ;) [EKM]

Her Cuma Emre Kaya | Club Dedikodulu'da Sahne Alıyor

Yarın ve Her Cuma @EmreKayaOnline Bodrum Gümbet Club Sahnesinde yer alıyor... Tüm dinleyenlerini ve sevenlerini bekliyoruz.. 

Emre Kaya Müzik Twitter'da !

www.emrekayamuzik.blogspot.com | Emre Kaya İle İlgili En Güncel  Bilgilerin Bulunduğu Bir Blog Şimdi Twitter'da! Güncel bilgiler ver paylaşımlardan haberdar olmak için takipte kalınız
Twitter adresimiz : twitter.com/EmreKayaMuzik ' tir.

Emre Kaya | İstatistik (Yükseliş Devri)

Gün geçtikçe ününü dahada artıran Emre Kaya birbirinden güzel şarkılarıyla EK İstatistik tablosunu birbirine kattı. Toz: 6 Milyonu devirdi Teşekkür Ederim: 12 Milyon ve şuan yayında olana ''SORMA'' cover parçası ise 20. gününde 200.000'i devirdi  yükselişler hız kesmeden devam ederken  Emre Kaya Resmi Facebook Sayfası ise dün itibari ile 60.000'i geçmiş bulunmkatadır. Gözüken şu ki ileri ki zamanlarda sürekli zirvede göreceğimiz ve müzik listesini alt üst edecek sanatçı ismi  ''EMRE KAYA'' olacaktır. Kendisine bizde EKM (EmreKayaMuzik) ekibi olarak başarılarının devamını diliyoruz.  :)

Beyşehir Göl Festivali | Emre Kaya Konseri

 10. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali  06/07/2013 Emre Kaya Konser Fotoğrafları facebook.com/EmreKayaOfficial Resmi facebook sayfasına yüklenmiştir fotoğrafları albümler kısmından inceleyebilirsiniz.. Güncel haberler ve Sürprizler için takipte kalınız.. ;) emrekayamuzik.blogspot.com | facebook.com/EmreKayaOfficial

Prime Mall Emre Kaya Mini Konser ve İmza Günü

Prime Mall | Antakya ve İskenderun Emre Kaya Mini Konser ve İmza Günü Fotoğrafları facebook.com/EmreKayaOfficial Resmi sayfasına yüklenmiştir fotoğrafları albümler kısmından inceleyebilirisiniz. ;)

PowerTurk | Müzik Haber (Emre Kaya "Sorma"yı Kliplendirdi)

Emre Kaya "Sorma"yı Kliplendirdi

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı maxi single çalışması "Teşekkür Ederim" ile müzik listelerini alt üst eden Emre Kaya ikinci video klibini çekti.

Yönetmenliğini Murat Joker’in yaptığı video klip sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait "Sorma" şarkısına çekildi. Çekimler VSG Stüdyoları'nda 10 kişilik bir ekip ile gerçekleşti ve yaklaşık 12 saat sürdü. Emre Kaya’nın performans görüntülerinin yer aldığı video klip, müzik kanallarında da zirve yapacağa benziyor. 



Bu Hafta Emre Kaya | Teşekkür Ederim Kral Pop Tv Top 20 Listesinde 1 Numara

Bu hafta Emre Kaya Teşekkür Ederim adlı parçasıyla Kral Pop Tv Top 20 Listesinde 1. sıraya yükselerek zirveye yerleşti.