#İlizyon

Emre Kaya'nın Teşekkür Ederim projesindeki son çalışması #ilizyon şarkısı ve klibi hakkındaki düşüncelerinizi twitter'da #ilizyon adı altında yorumlayabilirsiniz. En popüler 5 yorumu ilerleyen saatlerde Emre Kaya facebook sayfalarında ve emrekayamuzik.blogspot.com blog sitesinde yayınlanacaktır.

Emre Kaya | İlizyon klibi sizlerle

Ve Teşekkür Ederim projesinin son klibide geldi. Beklenen klip "İLİZYON" sizlerle keyifli izlemeler ve dinlemeler.

İlizyon klibi yayında!


Geçtiğimiz haftalarda çekilen ve düzenlemeleri kısa bir süre önce tamamlanan Emre Kaya'nın Teşekkür Ederim projesinin son çalışması "İLİZYON" şarkısının klibi bugün ilk kez ve sadece KRAL ve KRAL POP TV ekranlarında yayına girdi. Bakalım şarkının beğenildiği kadar klipte beğenilecek mi..

İlizyon klibi düzenlemeleri tamamlandı

Kısa süre önce çekilen "Teşekkür Ederim" albümünün 2. şarkısı olan "İlizyon" klibinin düzelemeleri tamamlandı. Klibin düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından Emre Kaya ve Fan grubunun heycanının biraz daha arttığını gördük. Bir haftaya kadar klibin tüm müzik kanallarında yayına girmesi bekleniyor.

Emre Kaya Yakın Zaman Konserleri

Emre Kaya yakın zaman konser tarihlerinden ve yerlerinden haberdar olmak için Emre Kaya resmi web sitesi olan emrekayaonline.com'u ziyaret edebilirsiniz.

  

Emre Kaya'dan Yeni Albüm Müjdesi

"Teşekkür Ederim" isimli maxi single ile büyük beğeni toplaya Emre Kaya, müzik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Emre Kaya Aralık ayında müzik severlerin beğenisine sunacağı yeni maxi single çalışmalarını tamamladığını açıkladı. Başarılı şarkıcı sözü müziği kendisine ait dört şarkıdan oluşan maxi single'inin Aranjörlüğünü Mert Ali İçelli ve Erdem Kınay'ın yaptığını belirtti.  Emre Kaya Kasım ayında hareketli bir şarkıyla klip çekeceğini ve aralık ayında ise maxi single'inin sevenlerinin beğenisine sunacağını söyledi.
<Kral Pop Haber>

İlziyon Klibine Sayılı Günler Kaldı.

Projelerine tüm hızıyla devam eden Emre Kaya bugün resmi facebook sayfasında
(facebook.com/emrekayaofficial) ilizyon klibinden bir kare paylaşarak klibin yayınlanmasına sayılı günler kaldığını müjdesini verdi.

İlizyon klibinden bir kare

3 Ekim 2013 Perşembe günü Emre Kaya'nın konuk olduğu "GÜLBEN" programı

Emre Kaya; "Muhabbet Samimiyetten Doğar" lafına çok inanıyorum.
Pop müziğine çok sevilen başarılı şarkılar kazandıran Emre Kaya Show Tv'de Gülben Ergen'e konuk oldu. GÜLBEN programının 3 Ekim 2013 Persembe EMRE KAYA bölümünü kaçıranlar ve yeniden  izlemek isteyenler için paylaşıyoruz.


EKFC Buluşması Gerçekleşti


5 Ekim 2013'te Etiler EKFC buluşması gerçekleşti.. Fanlarıyla tek tek ilgilenen sohbet eden Emre Kaya eğlenceli dakikalar yaşadı ve yaşattı. Emre Kaya ile Sohbet etme,Oyun oynama,Fotoğraf çektirme,İmza alma fırsatını yakalayan Emre Kaya fanları için o gün hayatlarındaki en özel günlerden biriydi.
Bu buluşmayı gerçekleştiren başta Emre Kaya ve ekibine "EKM" olarak çok teşekkür ediyoruz.

Beklenen Emre Kaya Fan Buluşması Yarın Gerçekleşecek.


Emre Kaya severler inin sabırsızlıkla beklediği  Fan buluşması 5 Ekim 2013 (Yarın) Saat: 13.00'da Etiler'de gerçekleşecek. Gelecek olanlar ve detaylı bilgi almak isteyenler  0 531 012 01 01 telefon numarasından iletişime geçerek bilgi alabilirler.

Emre Kaya Bugün Gülben'de!


Gülben Ergen'in sunumunu yaptığı "Gülben" Programının 3 Ekim 2013 (Bugünki) konuğu EMRE KAYA. Bu güzel programı kaçırmamak için saat: 13:00 'da Show Tv kanalını takip edebilirsiniz.